D1 Portaal
Laatste nieuws

Mon 04 Jun
ONR D1 winaar toernooi Zuidlaren

Op zaterdag 2 juni speelden de mannen van D1 op het toernooi van ZFC Zuidlaren de volgende weds...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Je hebt alles of je hebt niets, en wij hebben alles

Sat 25 Nov, 19:22

ONR D1- Be Quick D2

De kanjers van ONR  moesten s’ochtends vroeg om 8:15 al aanwezig zijn voor de wedstrijd, en iedereen was er.

ONR D1 stond 7e en wou de 3 punten graag in eigenhuis houden. Be Quick D2 stond 3e en wou de 3 punten heel graag om in de race te blijven voor de 1e plaats.

Na een goede warming-up begonnen we om 9:00 aan de wedstrijd. In het begin waren beide clubs even sterk, maar ONR had de kansen. Na een fraaie actie van Jasper die hem diep gaf op Peter Aardema die vast werd gelopen, maar er wel een corner van maakte. Camiel nam de corner en na een overstapje van Bram kon Jordi de 1-0 binnentikken.

De verdediging stond goed te verdedigen en liet bijna niks door, met Nick en later Romain  rechtsachter, Maurits en Rolf in het midden en Danny en later Peter Langebeeke linkerachter. En Peter Rusch keepte uitstekend. Complimenten daarvoor.

Na 20 minuten nam ONR een kleine stapje terug waarbij er niet zoveel kansen meer waren.

Rust.

Na de rust leek het alsof ONR eventjes lag te slapen en stond al gauw weer gelijk 1-1.

Daarna waren de teams aan elkaar gewaagd met allebei wat halve kansen. Met over links fraaie acties van Jasper en Lykele die elkaar goed vonden kregen we uiteindelijk een paar kansen.

Er was in de laatste minuten nog een vrije bal. Bram ging er achter staan en gaf hem diep op Lykele die er een corner van maakte. Camiel nam de corner en speelde naar Lykele en die kaatste terug en Camiel gaf de bal voor.  De bal ging door de verdediging heen, en uiteindelijk belande de bal bij Rolf die hem zo in kon tikken.  En dat deed hij ook. 2-1.

We hebben er hard voor gevochten, en we hebben verdiend gewonnen. Complimenten voor het hele team en de coaches.

In de kleedkamer had Andrew weer zijn riedeltje bedacht zonder iets naar huis olè, olè (dat gold voor Be Quick). En het was feest in de kleedkamer.